Welkom bij Century21 Via Plus

Dé makelaar in Kortrijk voor een vlotte verkoop of verhuur

Op zoek naar een makelaar in Kortrijk, die écht luistert naar jouw wensen en noden? Wees welkom bij Century 21 Via Plus. Ons team is helemaal thuis in regio Kortrijk, beschikt over tientallen jaren ervaring in de sector en een groot hart voor vastgoed. Jouw vastgoed.
Vraag je gratis schatting aan
Vlotte verkoop

Wij vinden de perfecte koper voor jouw pand

Bij de verkoop van een pand komt véél kijken. Opmetingen, fotografie, prijszettingen, papierwerk ... Om van het emotionele aspect nog maar te zwijgen. Als een ervaren gids neemt Century 21 Via Plus jouw bij de hand tijdens het volledige verkoopproces.
Meer over verkopen
Zorgeloos verhuren

Een investering die rendeert, zonder bijhorende stress

Verhuren met Century 21 Via Plus, dat is verhuren zonder zorgen. Wij zoeken niet alleen een geschikte huurder, maar nemen ook alle andere taken op ons. Kies je daarna voor de gesmaakte beheerformule, dan kan je zelfs na de overeenkomst alle opvolging aan ons verhuurteam overlaten. Handig, nietwaar?
Meer over verhuren

Jouw betrouwbare partner voor vastgoed in Kortrijk

Verkopen of verhuren, woningen of bedrijfsgebouwen, groot of klein? De veelzijdigheid van het team én onze uitgebreide ervaring maakt van Century 21 Via Plus jouw betrouwbare partner voor vastgoed in Kortrijk.
Vastgoed is méér dan gewoon een hoop stenen, dat beseffen we bij Century 21 Via Plus. Op een begripvolle, persoonlijke manier benaderen we jouw project. Zo komen we samen tot het beste resultaat voor alle partijen.
Specialisten
Profiteer van onze ervaring en professionele aanpak, met bewezen succes.
Altijd welkom
Onze deur staat altijd open, zelfs op zaterdag! Kom gerust langs voor een kennismaking.
Gratis schatting
Bij de start van de samenwerking voorzien we gratis een schatting van het pand.

Jouw specialist voor vastgoed in regio Kortrijk

Al meer dan 25 jaar zijn we de specialist in het verkopen en verhuren van vastgoed in de Kortrijkse regio. Bij Century 21 Via Plus werken we met een hecht team, waarbij elk zijn of haar eigen kennis en specialiteiten heeft.
  • Wij zijn helemaal thuis in de regio rond Kortrijk én in de wereld van vastgoed. Zo beschikken we over de nodige ervaring om jouw te gidsen.
  • Bereikbaarheid is een van onze troeven. Ons kantoor is elke dag open, ook op zaterdag. Zo kan je steeds erg snel op ons team rekenen.
  • Wie kiest voor Century 21 Via Plus, kiest voor verregaande ontzorging. Wij regelen alle contracten, vergunningen en nog véél meer.

Ontdek waarom klanten vertrouwen op onze vastgoedexpertise.

Vlot verkopen
Via zes duidelijke stappen streven we naar een vlotte verkoop van elk type pand. Als klant weet je dus perfect waar je aan toe bent.
Zorgeloos verhuren
Als je investeert in een pand om te verhuren, kan je rekenen op volledige ontzorging. Wij zorgen ervoor dat je investering rendeert.
Ik kon rekenen op hun volledig hulp. Eerst hielpen ze me een appartement zoeken en daarna stonden ze in voor de verkoop van mijn woning. Ze waren altijd bereikbaar en maakten zelf gratis mijn zolder leeg!
Hilde
Wij hebben geprobeerd om onze woning zelf te verkopen maar dit leverde niet het gewenste resultaat op. Wij hebben beroep gedaan op de professionele aanpak van Century 21, waardoor de woning binnen de maand verkocht is.
Bart en Rita
De persoonlijke aanpak en professionele opvolging zorgden voor een vlotte en zorgeloze verkoop van onze woning. Een grote stap in ons leven werd zo perfect begeleid zodat wij zonder stress ons nieuw verhaal konden starten!
Rita en Dirk
Wij hebben opnieuw gekozen voor Century 21 voor de verkoop van onze studio. De studio werd boven alle verwachtingen reeds bij het eerste bezoekmoment verkocht! Dan zijn wij uiteraard ‘super content’!
Michel en Denise
Wij kregen concrete antwoorden op onze vragen en vooral veel advies. Heel tevreden over het verloop en de ondernomen acties.
Julien en Gerda
Reeds enkele jaren vertrouwen we de verhuur van onze appartementen toe aan Century 21 Kortrijk. Zij slagen er telkens weer in om vlot een nieuwe huurder met het juiste profiel te vinden. De administratieve afhandeling gebeurt professioneel en met de minste rompslomp voor onszelf. Het enthousiasme van het personeel is een gratis toemaatje!
Gudrun en Dirk
Onze woning stond al een tijdje te koop. Toen we met CENTURY 21 in zee gingen kwam er pas echt schot in de zaak wat resulteerde in een snelle en vlotte verkoop. We zijn zeer tevreden over het verloop en de begeleiding van de start tot bij de notaris.
Benny & Marie-Jeanne
We konden heel snel een afspraak bekomen, werden tijdens het bezoek goed ingelicht en onze vragen werden direct beantwoord. Century 21 Via Plus zorgde voor een vlotte en correcte afhandeling. Een fijne samenwerking!
Sven & Stephanie
We waren al lang op zoek naar onze droomwoning. Die vonden we in Heule dankzij Century 21 Via Plus. Ook onze eigen woning werd heel vlot verkocht door de enthousiaste verkopers!
Dimitri & Melissa
Kopen of verkopen, huren of verhuren, dat wil je steeds in volle vertrouwen kunnen doen. Sedert geruime tijd zijn Gerland en zijn medewerkers van Century 21 dan ook het kantoor in welke wij ons vertrouwen hebben en wij graag aan ieder kunnen aanbevelen: eerlijk, stipt en succesvol
Frank en Joachim
Wij zijn heel tevreden over de ongedwongen, betrouwbare en professionele aanpak van CENTURY 21 Via Plus. Er werd ook steeds open en correct gecommuniceerd. Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie werk dat geleverd werd! Wij kunnen CENTURY 21 dus zeker aanraden!
Stefanie & David
Met Century 21 Via Plus in zee gaan was voor mij de juiste beslissing. De perfecte begeleiding waarbij men ook instaat voor alle formaliteiten, het leegmaken van de woning en een correcte afhandeling. Met hun professionele en gedreven aanpak was mijn woning reeds op de eerste contactdag verkocht!
Bart
Vanaf het begin af zijn we goed geïnformeerd over de werkwijze. Er was een goede opvolging tijdens de verkoop en ook erna, tot en met de akte bij de notaris! Alles zeer goed en vlot verlopen!
Norbert en Monika
Een ruime handelswoning verkopen leek ons niet evident maar Century 21 slaagde erin om snel een koper te vinden voor ons pand. Dank je wel!
Wim & Ann
In volle vertrouwen gaf ik de verkoop van mijn huis in handen van een gedreven vastgoedkantoor: CENTURY 21 Kortrijk. En met succes! En als afsluiter een geschenk om van te genieten.
Elisabeth
Een op te frissen burgerwoning pal in het centrum van de stad zonder echte tuin… Het leek ons niet zo eenvoudig om die te verkopen. CENTURY 21 slaagde er toch in om in enkele maanden een geschikte koper te vinden! Wij zijn vol lof over hun manier van werken!
Myra
We hadden al een parcours afgelegd met ander makelaars maar zonder succes. Daarna kozen we voor CENTURY 21 Kortrijk vooral omwille van hun ruimer netwerk. De verkoop kwam snel op gang met interessante bezoeken een snelle verkoop tot gevolg. Bedankt, zeer tevreden over de service!
Onze woning in Rollegem stond al enige tijd te koop, zonder succes. Toen Century 21 ons hun samenwerking voorstelde zijn we meegegaan in hun verhaal. Geen loze beloftes deze keer maar een kordate aanpak met als resultaat een snelle verkoop!
Pol
Wij zijn uitermate opgetogen met de aanpak van CENTURY 21 Kortrijk. Hun begeleiding en de presentatie van onze woning was erg professioneel. We hebben ons huis verkocht én vonden onze nieuwe thuis ook via CENTURY 21 Via Plus!
Michel & Julie
Ik ben heel tevreden over de verkoop van mijn woning. Alles verliep vlot en we werden altijd op de hoogte gehouden. Sleuteloverdracht, tellerstanden, … ik moest me ook na verkoop niets aantrekken! We kregen ook een goede prijs voor de woning! Bedankt!
Isabella
Wij waren reeds enige tijd op zoek naar een te renoveren woning met karakter in Kortrijk. Enkele keren waren wij net te laat om een interessante woning te bezoeken. Tot CENTURY 21 Kortrijk ons opnam in hun klantenbestand. Nog voor de woning op internet kwam kregen wij al de kans om die te ontdekken. Wij twijfelden geen moment! We kijken er enorm naar uit om te verhuizen en er onze eigen stek van te maken! Topservice!
Lies & Bo
Ik was op zoek naar een leuke plek in het centrum van de stad om te huren. Ik botste op een volledig vernieuwd appartement met heel veel lichtinval. Met Century 21 Via Plus kon ik het snel bezoeken en ik wist meteen dat dit het zou worden! De paperassen werden vlot en correct afgehandeld, ik kreeg een antwoord op al mijn vragen. Ondertussen ben ik al helemaal gesetteld en voel ik me hier helemaal thuis!
Louise
Ik ben heel tevreden over de aanpak van Century 21 Kortrijk! De verhuring van mijn magazijn heb ik toevertrouwd aan Esma. Van publiciteit tot het contacteren van de kandidaten, bezoeken inplannen en begeleiden en natuurlijk heel de administratieve rompslomp, ik hoefde zelf voor niets te kijken! Ze hebben de ideale kandidaat gevonden, en ik werd helemaal ontzorgd! Bedankt!
Abdelaziz
Century 21 heeft stevig gewerkt om de juiste koper te vinden aan een correcte prijs. Ik ben heel tevreden van hun aanpak! Ook bedankt voor het verder leegmaken van mijn huis, een mens verzamelt wat doorheen de jaren!
Johan
De beslissing van de aankoop van onze nieuwe woonst, de verkoop van onze eigen woning en de eraan verbonden rompslomp en verhuis gaven ons heel wat stress en slapeloze nachten, gelukkig was Pieter er die alles in goede banen leidde en altijd paraat stond om ons in deze turbulente tijd te begeleiden. Eind goed, al goed en we zijn super tevreden de stap te hebben gezet!
Jacques & Rosa

Contacteer je
vastgoedexpert

Blijf op de hoogte!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Openingsuren

Ma - Vrij:

09u00 - 12u00
14u00 - 18u00

Zat:

09u00 - 12u00
Namiddag gesloten

Century21 Via Plus Kortrijk

Stationsstraat 18
8500 Kortrijk

+32 56 24 38 12
info@century21viaplus.be

BTW BE 0452.704.542
BIV 502018

Openwoningdag op zaterdag 27 april

Vergroot de kans op een succesvolle verkoop van uw woning door deel te nemen aan onze open huizendag op zaterdag 27 april. Als u interesse heeft en meer informatie wilt rond deelname, laat dan uw gegevens na en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een gratis schatting aan.

Wat is je woning waard?
Je krijgt een schatting op maat, duidelijk voorgesteld en toegelicht waar nodig.

Waar houden we rekening mee?
Opmeten is de start van alles: terrein- en bewoonbare oppervlakte brengen we in kaart. Een grondige bezichtiging geeft ons een beeld van de afwerking en de inrichting van je eigendom. Watertoets, bodemtoestand, erfgoed, ligging … we houden rekening met extra informatie.

Wat bezorgen we je?
Een vergelijkende en analytisch schatting samen met waardevolle tips om het maximum uit uw verkoop te halen.

Mis onze tips niet!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Je gegevens zijn veilig bij ons. We beloven je niet te spammen en je kan op elk moment uitschrijven.

Solliciteer nu!

Solliciteer voor deze job en maak kennis met een dynamisch team!

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wi je een afspraak maken? Heb je een vraag rond het verkopen of verhuren van je eigendom?