Nieuwbouw

Graaf Boudewijn IX verkaveling

Graaf Boudewijn IX-laan
8500 KORTRIJK

Een kleinschalig project van 4 gezinswoningen in een jonge moderne architectuur. De woningen genieten van een centrale ligging en leuke zonnige tuintjes.

Oud'naerde

Oudenaardsestraat 40-44
8570 VICHTE

In de directe nabijheid van het centrum is deze residentie voorzien van 6 luxueuze appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Er werd ingezet op veiligheid, energiezuinigheid en comfort. De schitterende leefruimtes kunnen dankzij mooie glaspartijen genieten van een aangename lichtinval en hebben telkens een aansluitend terras. Achter het gebouw zijn privatieve parkeerplaatsen voorzien.

Maïté

Weststraat 28
8770 INGELMUNSTER

In volle centrum worden in deze kleinschalige residentie 4 appartementen gepresenteerd. Met oog voor licht en ruimte kunnen deze appartementen genieten van een kwalitatieve invulling, gecombineerd met schitterende terrassen zijn dit op en top woonappartementen.

Portalo

Stationsstraat 2
8500 KORTRIJK

Residentie Portalo is thuiskomen in de stad. Een uitzonderlijke ligging en een doordachte invulling van het bestaand gebouw resulteert in een hoog kwalitatief woonproject met aangename terrassen. Achteraan zijn voldoende staanplaatsen voorzien. Het gebouw is onderkelderd en voorziet in privatieve bergingen.

Molenkouter

Molenkouter
8510 ROLLEGEM

Deze verkaveling is een mix van gesloten en half open woningen in verschillende bouwstijlen en voorzien van 3 tot 4 slaapkamers. Enkele woningen bevinden zich reeds in de afwerkingsfase!

De Leie

Twee-Bruggenstraat 19
8530 Harelbeke

Wonen bij het water. Op wandelafstand van het centrum staat dit schitterende nieuwbouwproject garant voor comfortabel wonen. De nieuwe Leie is volop in ontwikkeling, als toekomstige bewoner zal u ten volle kunnen geniet van het dit uitzonderlijk panorama. Dit project is volledig onderkelderd met bergingen en staanplaatsen.

Vlaskaai Kortrijk

Vlaskaai
8500 KORTRIJK

De residentie “VLASKAAI” is een uniek woonproject langs de Kortrijkse Leieboorden en op wandel afstand van het bruisende centrum. Ontdek een adembenemend en uitzonderlijk zicht en kies voor 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement is voorzien van een mooi terras en ontvangt graag de zon. Uiteraard zijn ook de nodige parkeerplaatsen en fietsenstallingen voorzien.
Reeds 48% Verkocht

Residentie Belfort

Grote Markt 53
8500 KORTRIJK

Droomt U er al jaren van te wonen op de Grote Markt van Kortrijk? Dan is dit misschien wel de perfecte gelegenheid. Residentie Belfort geniet van een prachtig zicht op zowel de Grote Markt van Kortrijk als op het 's avond mooi verlichte stadhuis. De appartementen, 9 in totaal, worden allen vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen en dit met respect voor het authentieke karakter die de gevel uitstraalt. Ieder appartement is tevens voorzien van een ruim terras waarop u in de...

Residentie Domus

Grote Markt 15
8500 KORTRIJK

Op deze uitzonderlijke zuidgerichte ligging wordt dit prestigieus kleinschalig project opgericht. Deze omvat een handelsgelijkvloers, drie verdiepingen en een penthouse. De eerste verdieping omvat twee appartementen. Graag maken wij een afspraak om u alle verdere info toe te lichten.
Reeds 60% Verkocht

Driesstraat

Driesstraat
8570 VICHTE

U bent op zoek naar een all-in kwaliteitswoning? Op wandelafstand van het centrum van Vichte, slechts op 5 minuten rijden van de E17 vinden we deze nieuwbouw verkaveling. De woningen worden afgewerkt naar de wensen van de klant en voldoen aan alle isolatie- en ventilatienormen.

ADAGIO II

Markstraat 91
8530 HARELBEKE

Resideren op hoog niveau, deze kleinschalige residentie bevindt zich op wandelafstand van het centrum met talrijke winkels en speciaalzaken in de buurt. Het gebouw bestaat uit 5 ruime doorlopende appartementen telkens voorzien van ruime zonnige terrassen.
Reeds 20% Verkocht