Onze grootste troef?

Ons dynamisch en veelzijdig team.

Luisteren doen we al te graag, advies geven des te meer.
Al meer dan 20 jaar zijn we de specialist in verkopen en verhuren van vastgoed in en rond Kortrijk.  Bij CENTURY 21 Via Plus werken we met een team aan collega’s, elk met zijn of haar specialiteiten en kennis.

We hebben onze eigen taken maar functioneren nog zoveel beter in team. We scholen ons voortdurend bij en blijven zo up to date van al het reilen en zeilen in de vastgoedwereld. Neem zeker even de tijd om ons beter te leren kennen!

Century21-via-plus-Gerland-carron

Gerland Carron

ZAAKVOERDER

Een woning verkopen is altijd een hele ervaring. Ontzorgen, gemoedsrust en know-how dit is hoe ik al 20 jaar lang verkopers help in een vlot verkoopproces. Hierbij stel ik graag ons team aan u voor.

Neem contact op via 0495 77 33 63

Century21-via-plus-pieter-toye

Pieter Toye

VASTGOEDMAKELAAR

Bij een verkoopdossier komt uiteraard heel wat kijken, soms duiken er juridische obstakels op. Mijn juridische opleiding helpt mij klanten begeleiden, complexe dossiers schrikken mij zeker niet af.

Neem contact op via 0496 55 91 46

Majorie Bol

Majorie Legrand

VERANTWOORDELIJKE VERHUUR

U hebt besloten om uw eigendom te verhuren? Dan kan je bij mij terecht! Samen gaan we op zoek naar de huurder die perfect past in uw huis of appartement. We zorgen voor een goeie klik tussen u en uw huurder!

Neem contact op via 0477 50 76 56

Century21 Viaplus Esma

Esma Rahmani

VASTGOEDMAKELAAR

Vol enthousiasme en gedrevenheid ga ik voor jou op zoek naar de perfecte huurder! Een waterdicht huurcontract en een goeie band tussen verhuurder en huurder, daar ga ik voor!  Denk je er aan om je eigendom te verhuren maar heb je nog wat twijfels of vragen? Contacteer me en we werken samen het beste plan uit!

Neem contact op via 0483 43 20 18

Century21 Via Plus Karen

Karen Lewille

VASTGOEDBEDIENDE

De verkoop van een eigendom brengt nog steeds een heuse papierberg met zich mee. Ik zorg er voor dat alle verplichte attesten en informatie tijdig voorhanden is zodat de verkoop van uw eigendom vlekkeloos kan verlopen!

Neem contact op via 056 24 38 12

Century21-via-plus-Wendi-Breemeersch

Wendi Breemeersch

FINANCE

Zorgeloos verhuren kan bij Century 21 Via Plus! Alle eigendommen in ons beheer volg ik van nabij op. Ik controleer alle huurbetalingen en stuur huurders bij waar nodig. Ook afrekeningen worden door ons opgemaakt, steeds in overleg en met transparantie naar de eigenaar.

Neem contact op via 056 24 38 12

Mis onze tips niet!

Ontvang wekelijks een leuke tip of waardevol artikel over de huizenmarkt in je mailbox.
Je gegevens zijn veilig bij ons.
We beloven je niet te spammen en je kan op elk moment uitschrijven.